Retourneren

Is uw product niet naar wens of werkt een product niet naar behoren? Dan heeft u bij E. Soer B.V. de mogelijkheid om uw product te retourneren conform de algemene voorwaarden. Producten dienen in hun originele verpakking, ongeopend, ongebruikt en met originele verkoopbon en ingevuld retourformulier te worden aangeboden.

U kunt uw bestelling op 2 manieren retourneren:

 • Gratis retourneren in onze winkel.
 • Retourneren per post. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening*. We adviseren u het verzendbewijs goed te bewaren.

  Door middel van onderstaand stappenplan kunt u uw product retourneren:

  1. Bekijk of u het product kunt retourneren via de algemene voorwaarden.
  2. Meld uw retour aan bij onze verkoop binnendienst, dit kan per mail via [email protected] of via het contactformulier. Ook kunt u ons tijdens onze openingstijden telefonisch bereiken op 0522 - 251740.
  3. Download en print het retourformulier (PDF), en vul deze in. Mocht u het formulier niet kunnen downloaden en/of printen, neem dan contact met ons op.
  4. Stuur uw pakket met het retourformulier op naar het adres op het retourformulier of breng de producten naar de winkel.


  U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging zodra we uw pakket hebben ontvangen en verwerkt. Over het algemeen verwerken we retourzendingen binnen twee werkdagen, in drukke periodes kan dit enkele dagen langer duren. Terugbetaling van uw aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw pakket.

  * Bent u een particuliere klant en heeft u verzendkosten aan ons betaald voor uw bestelling en retourneert u de volledige bestelling? Dan ontvangt u van ons ook de verzendkosten terug.