Retourneren

Is uw product niet naar wens of werkt een product niet naar behoren? Dan heeft u bij E. Soer B.V. de mogelijkheid om uw product te retourneren conform de algemene voorwaarden. Producten dienen, indien mogelijk, in hun originele verpakking, ongeopend, ongebruikt en met originele verkoopbon en ingevuld retourformulier te worden aangeboden.

U kunt uw bestelling op 2 manieren retourneren:

 • Gratis retourneren in onze winkel.
 • Retourneren per post. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening*. We adviseren u het verzendbewijs goed te bewaren.

  Door middel van onderstaand stappenplan kunt u uw product retourneren:

  1. Bekijk of u het product kunt retourneren via de algemene voorwaarden.
  2. Meld uw retour aan bij onze verkoop binnendienst. Dit kan per mail via [email protected] of via het contactformulier. Ook kunt u ons tijdens onze openingstijden telefonisch bereiken op 0522 - 251740.
  3. U kunt een retourformulier (PDF) downloaden en rpinten. Een volledig ingevuld retourformulier versnelt het proces. Als het niet lukt om het formulier te downloaden en/of printen, kunt u contact met ons opnemen.
  4. Stuur uw pakket, liefst met ingevuld retourformulier, op naar het adres dat op het retourformulier vermeld staat. U kunt ook de producten terug brengen naar de winkel.

  U ontvangt van ons per e-mail een bevestiging, zodra we uw pakket hebben ontvangen en verwerkt. Over het algemeen verwerken we retourzendingen binnen twee werkdagen. In drukke periodes kan dit enkele dagen langer duren. Terugbetaling van uw aankoopbedrag gebeurt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw pakket.

  * Bent u een particuliere klant en heeft u verzendkosten aan ons betaald voor uw bestelling en retourneert u de volledige bestelling? Dan ontvangt u van ons ook de verzendkosten terug.